Counter Strike

Cs är nog ett av världens mest överskattade spel!
jag menar det är så många som spelar cs och säger "åh jag är så jävla bra på cs!" men jag menar det är ju inga meriter med det?
En apa kan ju för fan spela cs och vara "bra" på det!
cs har blivit ett spel för fjortisar, bara för att det krävs inga skills för att kunna spela det! det är bara att sikta och skjuta!
jag menar cs kom ut 1999, och sedan en ny version 2004 som då hette Counter Strike source!
och då kan man tänka att dom utvecklat grafiken lite granna men nejdå cs var ju så bra som det var så varför ändra på det?
jag menar kolla och jämnför CS och CoD, CoD har nu släppts i 6 varianter och har utvecklats mer och mer för varje spel som släppts! sen har vissa CoD spel haft sina svagheter men man lär sig av sina misstag!
eller ja alla utom valve kanske.
men ja som sagt CS är nog världens mest överskattade spel!
TACK HEJ

Kommentarer
Postat av: Kim

Alltså det där med skillsen har du lite fel med. Det är inte bara att sikta och skjuta. Eller jo det är det men du måste vara snabb och pricksäker. Sätt dig å spela m ot någon som är duktig på det så får vi se ;)

2010-07-19 @ 20:57:01
Postat av: Olof

Det där med CoD-spelen asså, som sagt, två av dem har ju utvecklats av en annan studio och har inget med de andra spelen att göra. Det är de som är dåliga.

2010-07-19 @ 21:20:38
Postat av: Mr.Awesome

Nej det är ju sant men det är tre som typ suger.. men ja så kanske det är.



haha nej jag kanske överdrev lite, jag är ganska sämst på cs! men när man spelat en månad och lärt sig alla banor så är det inte så jävla svårt ;)

2010-07-20 @ 00:55:29
URL: http://overskattat.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0